Слухав, що деякі страхові компанії пропонують кешбек. Це правда чи я щось плутаю?
Каско з кешбеком?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-11-17 18:58:18
Слухав, що деякі страхові компанії пропонують кешбек. Це правда чи я щось плутаю?
Трішки не віриться, але коли заглибився, то виявилось, що це справжня штука! Якраз на днях читав статтю, де все розписано. Отак, якщо ти оформляєш КАСКО в одній з компаній, то тобі може повертатися частина грошей у вигляді кешбеку. Ну, це ж як реально! Вони там щось про знижки на пальне, сервіс та інше пишуть.
От там, в статті, що я читав https://lviv.vgorode.ua/news/obschestvo … enni-kasko розповідали, як саме отримати цей кешбек. Виявляється, треба бути уважним при виборі полісу та умов, там є різні нюанси. Але, в принципі, це як ще один бонус за розумний вибір страхового партнера.
От так, тепер розумію, чому дехто обирає КАСКО не лише для захисту від нещасних випадків на дорозі, а й для того, щоб трішки зекономити на кешбеку. Непогано, так сказати, дві мухи одним ударом! Так що, можливо, варто розглянути цей варіант, якщо плануєш оформити КАСКО.