Люди Икс и Другие

Объявление

Люди Икс и Другие
Погода:
На дворе уже почти осень. Лужи, грязь кругом...Дождик капает...
Дата, время:
7 августа 2007 года
События:
Пока все тихо-мирно. И ничего серьезного не происходит. Надо это исправлять! Играем, товарищи!
Объявления
Ролевапя открыта. Идет набор игроков

Уважаемые Гости!
Регистрируйтесь! По всем вопросам обращайтесь к админам ролевой!

Админы:
Валкона, Melis Rayne, Abrams

Добро пожаловать на нашу ролевую!

Нам срочно требуются в игру: ВСЕ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Люди Икс и Другие » Флудим и рекламим » Каско з кешбеком?

Каско з кешбеком?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Слухав, що деякі страхові компанії пропонують кешбек. Це правда чи я щось плутаю?

0

2

Vabanker написал(а):

Слухав, що деякі страхові компанії пропонують кешбек. Це правда чи я щось плутаю?

Трішки не віриться, але коли заглибився, то виявилось, що це справжня штука! Якраз на днях читав статтю, де все розписано. Отак, якщо ти оформляєш КАСКО в одній з компаній, то тобі може повертатися частина грошей у вигляді кешбеку. Ну, це ж як реально! Вони там щось про знижки на пальне, сервіс та інше пишуть.
От там, в статті, що я читав https://lviv.vgorode.ua/news/obschestvo … enni-kasko розповідали, як саме отримати цей кешбек. Виявляється, треба бути уважним при виборі полісу та умов, там є різні нюанси. Але, в принципі, це як ще один бонус за розумний вибір страхового партнера.
От так, тепер розумію, чому дехто обирає КАСКО не лише для захисту від нещасних випадків на дорозі, а й для того, щоб трішки зекономити на кешбеку. Непогано, так сказати, дві мухи одним ударом! Так що, можливо, варто розглянути цей варіант, якщо плануєш оформити КАСКО.

0

Вы здесь » Люди Икс и Другие » Флудим и рекламим » Каско з кешбеком?